Blog

Én és a számmisztika

Amikor sokadik nekifutásra erőt gyűjtöttem, és bizalmat szavaztam valakinek, végre megtaláltam a számomra megfelelő segítőt, akihez tudtam kapcsolódni és együtt dolgozni, akkor ismerkedtem meg magával a számmisztikával. 

Bizony nem könnyű megtalálni a megfelelő embert és módszert, ami segíthet nekünk, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk. Ezért mindenkinek más az a mód, ami a segítségére lehet a fejlődésben, és a trauma feldolgozásában. Ez egy külön történet, talán egyszer erről is érdemes lenne írni.

számmisztika

Az első beszélgetés során készítette el nekem Kitti a születési dátumon alapján a számmisztikai elemzésem. Kíváncsi lettem, hogyan is működik ez a dolog. Meg akartam érteni, hogy lehetséges az, hogy a születési dátumom alapján egy idegen ember a szemembe mondja a tulajdonságaim, erősségeim, gyengeségeim. Nem hagyott nyugodni a kérdés, ezért hamarosan beiratkoztam egy tanfolyamra, ahol az alapokat el is sajátítottam.

Ezek után csak barátoknak készítettem elemzéseket, idegeneknek még nem mertem, nem éreztem magamban azt a magabiztosságot, ami ahhoz kellett, hogy ezt meglépjem. Ezzel párhuzamosan folytatódott a tanácsadási folyamat, és szépen lassan egyre több témát érintettünk. Ezen az önismereti úton haladva fedeztem fel újra, mi is az, amire igazán vágyom. Felmerült bennem a gondolat, hogy segítővé váljak. Gyerekként szerettem volna pszichológus lenni, de sajnos ez nem valósult meg. 

Miután újra megfogalmazódott bennem ez a szándék, és új látásmódot is kaptam, miszerint nincs minden veszve, beiratkoztam egy önismereti tanácsadó iskolába, ahol a pszichológia alapjai mellett sok más módszerbe is bevezettek minket. Ilyen a színterápia, kronobiológia és a művészetterápia. A számmisztika ismét előtérbe került, ekkor teljesen az alapoktól indultunk, de sokkal mélyrehatóbban tudtam elsajátítani, és aktívan el is kezdtem használni számmisztikai ismereteimet. Kiléptem a komfortzónámból és idegenek számára kezdtem numerológiai elemzéseket készíteni. Érdekes és izgalmas útra léptem ezzel. Minden egyes beszélgetés előrébb vitt engem is.

Úgy gondolom, a számmisztika nem csak abban segített, hogy jobban megismerjem önmagam, az erősségeim, és a fejlesztendő területeket, de olyan alapot adott, amihez bátran nyúlok vissza. És ha úgy vesszük, a hivatásom is megtaláltam benne. Módot adott arra, hogy megvalósítsam az álmom és hivatásszerűen segíthessek másoknak, tanácsadóvá váljak.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük